Online training hartcoherentie volgen

Onze aanpak

In 3 sessies leer je hoe je hartcoherent wordt. Kan zowel online als in mijn praktijk.

De hartcoherentie ademhalingstechniek is gemakkelijk aan te leren. De trainingen nemen niet veel tijd in beslag. Je moet gewoon zelf de motivatie en discipline vinden om dagelijks je oefeningen (3×6 min/dag of 2×10 min/dag) te doen. Daarom is coaching zo belangrijk.

Onze reis verloopt met opzet langzaam. De mechanismen hebben tijd nodig om hun plek te krijgen.

De sessies kan je in mijn praktijk in Zemst (in de tuin op een veilige afstand) of online volgen. Je hoeft voor de online training niets te downloaden, je krijgt gewoon per mail een link.

Sessie 1:  Introductie

Wat meten we bij hartcoherentie? Hoe verloopt een biofeedbackmeting?  Welke impact hebben de oefeningen op je dagelijkse stress, hyperventilatie of burn-out klachten. Wat is belangrijk als je hyperventileert of angstig bent? Hoe krijg ik mijn lichaam terug in balans?

60 min – €75 (online) of €95 (praktijk)

Sessie 2: Biofeedback

Evaluatie van de ademhalingstechniek en bijkomende uitleg over het gebruik van een biofeedback toestel (Inner Balance). Deze mag je gedurende 2 weken gratis uittesten. Bij een online sessie stuur ik je na de 1e sessie een Inner Balance op per post (10 euro postkosten) of je kan het gratis komen ophalen (in mijn brievenbus) in Zemst.

50 min – €75 online of in de praktijk

Sessie 3: Evaluatie

Evaluatie van het gebruik van het biofeedback toestel en coaching van je ademhaling. Met bijkomende uitleg over hormonen en emoties.

50 min – €75 online of in de praktijk

Sessie 4: Eindevaluatie

Evaluatie van hartcoherentie oefeningen en bijkomende tips voor dagelijks gebruik.

Deze sessie is optioneel.

50 min – €75 online of in de praktijk