Het burn-out beest had mijn lichaam overgenomen met zware vermoeidheid en volledige uitputting tot gevolg.

Tijdens deze periode heb ik hartcoherentie leren kennen en deze ademhalingstechniek heeft mij enorm veel geholpen in mijn dagdagelijkse leven. Met behulp van dagelijkse oefeningen heb ik de totale uitputting kunnen ombuigen naar meer veerkracht en energie.

"Door de techniek heb ik terug geloof en vertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam en voel ik mij minder angstig. Ik ervaar meer innerlijke rust."

Sigrid

"Ik merk dat mijn bloeddruk gedaald is sinds ik dagelijks mijn ademhalingsoefeningen  doe. Ik ervaar ook veel minder hartkloppingen."

Thomas

"Dankzij de oefeningen heb ik meer energie en ben ik mij meer bewust van mijn eigen grenzen. Ik let nu ook meer op de manier waarop ik adem."

Maaike

Een eenvoudig vierstappenplan naar innerlijke rust.

Hallo, ik ben Katrien, een mama van 46 jaar en ik leef samen met een toffe partner, drie grote stiefkinderen en een kleine jongeman. Aan de KUL ben ik afgestudeerd als Licentiaat in de Biomedische wetenschappen en heb ook een opleiding in de medische laboratoriumtechnologie.

Jarenlang was ik actief in het bedrijfsleven. Altijd ‘on the go’ en nooit stoppen om gewoon even adem te halen. Ook ik ben ten prooi gevallen aan een burn-out. Door ten volle te leven en niet leren doseren, heeft het burn-out beest mijn lichaam overgenomen met zware vermoeidheid en volledige uitputting tot gevolg.

Tijdens deze periode heb ik hartcoherentie leren kennen en deze ademhalingstechniek heeft mij enorm veel geholpen in mijn dagdagelijkse leven. Met behulp van dagelijkse oefeningen heb ik de totale uitputting kunnen ombuigen naar meer veerkracht en energie.

Door mijn positieve ervaring met hartcoherentie, wil ik mensen helpen in de begeleiding van deze ademhalingstechniek. Ik luister naar je verhaal en begeleid je in het eenvoudige vierstappenplan naar innerlijke rust. Samen bewandelen we het pad naar genezing.