Pak de oorzaak van je
chronische hyperventilatie aan met begeleiding afgestemd op jouw lichaam.

De BreathBalanz® is meer dan een app met een biofeedbacktoestel rond je middel, het is een bewezen methode die je in een trainingsprogramma van 80 dagen helpt om terug in harmonie met je lichaam te komen.

Krijg Meer Energie En Verhoog Je Weerstand Met De Breathbalanz En Katrien Geeraerts Biofeedbacktraining

Verbeter je adempatroon met begeleiding op maat van jouw lichaam

Chronische stress en langdurige spanningen kunnen een effect hebben op je manier van ademen. Dit gebeurt meestal onbewust maar kunnen allerlei klachten en ongemakken veroorzaken.

Ze kunnen zelfs leiden naar een toestand van chronische hyperventilatie.

 

Wat zijn de voordelen van een goed adempatroon?

 Betere slaapkwaliteit

 Meer energie

 Minder ademnood

 Vermindering van je angsten en hyperventilatie

 Meer focus en concentratie

 Meer innerlijke rust

 Verhoging van je weerstand

 Minder hartkloppingen

 Betere slaapkwaliteit

 Meer energie

 Minder ademnood

 Vermindering van je angsten en hyperventilatie

 Meer focus en concentratie

 Meer innerlijke rust

 Verhoging van je weerstand

 Minder hartkloppingen

Chronische hyperventilatie behandeling in 80 dagen.

De BreathBalanz is een 80-daags trainingsprogramma dat verdeeld is in zeven perioden. In deze perioden werk je toe naar een gebalanceerde ademhaling en train je verschillende ademhalingsspieren. Het bestaat uit een unieke combinatie: je traint je ademhaling met het trainingsprogramma uit de app. Daarnaast meet je je ademfrequentie met een sensor en kan je je vooruitgang bijhouden in een app. Zo krijg je meer inzicht en vertrouwen in je eigen lichaam doordat je klachten afnemen en je ademhaling (weer) rustig wordt.

Opgebouwd trainingsprogramma

Met het trainingsprogramma van de BreathBalanz doe je 2x per dag ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn fijn en effectief. Daarbij meet je 1x per week je ademfrequentie en registreer je dat in een app. Hierdoor zie én voel je jouw vooruitgang. Realiseer je dat het verbeteren van het adempatroon tijd kost!

Hyperventilatie effectief aanpakken

Na 80 dagen is in- en uitademen weer de normaalste zaak van de wereld. Jouw stressklachten krijgen minder ruimte als je natuurlijk ademhaalt. Je chronische hyperventilatie klachten worden minder of verdwijnen zelf helemaal. Je ziet jouw 80-dagen vooruitgang in de statistieken van de app, de vooruitgang van je klachten en de scores per week uit de gevalideerde symptomenlijst.

Persoonlijke begeleiding bij chronische hyperventilatie

Ontmoet BREE: jouw persoonlijke coach die je door het 80-daagse trainingsprogramma heen helpt. Met haar aansprekende stem begeleidt BREE je tijdens het doen van je oefeningen. Ook moedigt ze je aan om het vol te houden. En mocht je het even vergeten zijn: zij herinnert je aan het meten en registreren van je ademhaling.

Eenvoudig in gebruik

Na het downloaden van de app kan je meteen aan de slag gaan. Je krijgt jouw BreathBalanz met een persoonlijke applicatie, voor Android en iOS. En wat het zo eenvoudig maakt: je kunt ondersteund worden door BREE, door een plaatje of door een metronoom die het tempo aangeeft. Zo kun jij je focussen op je oefening. Je kunt de geluiden, herinneringen, assistentie en het tempo van de oefeningen naar eigen wens instellen. Ook kun je extra tips, oefeningen & info krijgen.

Breng jezelf terug in balans

Bestrijd chronische hyperventilatie voor eens en altijd.

  1. de online cursus Hyperventilatie, om alles in jouw tijd en tempo te leren.
  2. het werkboek, als naslagwerk of snelle opzoekingen te doen.
  3. het toestel en de intiutieve applicatie van BreathBalanz, om je terug te leren ademen in het ritme van je eigen lichaam.

brengen je de garantie dat je je innerlijke rust eindelijk terugvindt. Leef terug in harmonie met je lichaam én geest dankzij de BreathBalanz app