Gesigneerde boeken

Snelle levering

Kwaliteit/prijs

Boek ‘Blijven Ademen’ [GESIGNEERD BOEK]

22,50

Elk boek krijgt een persoonlijke handtekening en quote.

Categorie:

Beschrijving

Elk boek krijgt een persoonlijke handtekening en quote.

Herken de stressmechanismen van je lichaam en geest en leer om stress daadwerkelijk te reduceren, zodat je verlost raakt van stressgerelateerde klachten. De effecten van hartcoherentie zijn meetbaar met behulp van biofeedback apparatuur. De auteurs geven advies over apps die jou kunnen ondersteunen tijdens de training en over biofeedback toestellen als je zelf controlemetingen wenst uit te voeren. Dit boek wordt jouw personal coach!

Stressmanagement, bemiddeling, conflicthantering en vooral onbevooroordeeld actief luisteren vormen de hoekstenen van Louvanie, de praktijk van LOUIS VAN NIEULAND. Sinds 2012 geeft hij hartcoherentietraining in de Sint-Jozefkliniek te Bornem. Uit deze samenwerking met artsen en paramedici ontstond het stressmanagementcentrum Revida. Door het doceren van hartcoherentie aan professionals creëert hij een kwalitatief netwerk van hartcoherentiecoaches in Vlaanderen. Hij bedacht het vierstappenplan dat de basis vormt van dit boek.

KATRIEN GEERAERTS is licentiate in de biomedische wetenschappen en medisch laboratoriumtechnologe. Ze heeft altijd in het bedrijfsleven gewerkt, maar na een burn-out gaf ze haar professionele leven een andere wending. Ze volgde een opleiding als hartcoherentietrainer bij Louis en werkt nu fulltime als hartcoherentiecoach, heeft een eigen praktijk in Zemst en werkt in een groepspraktijk voor gezondheid en welzijn in Mechelen.

Een voorbeeld uit het boek:

download of bekijk hier in groter formaat
Standaardboekhandel-Boek-Blijven-Ademenen-van-Katrien-Geeraerts-en-Louis-van-Nieuland-Biofeedbacktraining